Gezondheidszorg

Praktijkinrichting

Als u voor uw praktijk als huisarts of fysiotherapeut, in de ggz of als dierenarts een inrichting zoekt waar de mensen die bij u binnenkomen zich prettig voelen, welkom voelen, niet gelijk het idee krijgen ziek te zijn of op ziekenbezoek te zijn, dan kan ik u daar heel goed bij helpen.

We gaan samen buiten de geijkte paden, zoeken warme menselijke oplossingen. Niet perse trendy maar wel voorbij de standaard kleurstellingen en oplossingen. 

En wat het ook wordt, hoe het er ook uit komt te zien, we doen het samen. 

Ik vanuit mijn kennis en kunde en u vanuit uw gevoel en interesse.

 

ontwerp gezondheidscentrum

Voor het nieuwe gezondheidcentrum in Wilns heb ik zowel de buitenkant van het pand, als het trrein als ook de inrichting ontworpen en ook deels uitgevoerd:

artsenkamers met scheidingswanden en bureau's. entree met trap en lamp en balie, wachtkamer met geprinte wanden en wachtbanken, buitenterrein met parkeerplaatsen en beplanting

ontwerp buitenterreinkantoorinrichtingwand met glasentreewachtkamerbureau

Dierenartspraktijk in dierenwinkel

In een bestaande dierenwinkel van Pets Place in Roterdam hebben we een dierenartspraktijk ingericht met gebruikmaking van modulaire bouwmethodes.

De overlast in de winkel is daardoor beperkt, de bouwtijd heel kort en indien nodig zijn veranderingen makkelijk toe te passen.

dierenartsbehandelkamer met pantriedierenverblijvenpantrie

Dierenartspraktijk in dierensuper

shop in shop

Tandartspraktijk